Dieren Begrijpen
Dieren Begrijpen
Dieren Begrijpen
Dieren Begrijpen
Dieren Begrijpen
Dieren Begrijpen
Dieren Begrijpen
Dieren Begrijpen

Live coaching & counselling

Naast mijn praktijk als dierentolk heb ik ook mijn eigen praktijk Live coaching en counselling. In mijn praktijk richt ik mij op jongeren die worstelen met een vraagstuk en op de verzorgers van de dieren die tijdens een reading een belangrijke boodschap voor hun baasje bleken te hebben.

Je dier als spiegel

Regelmatig komt het voor dat een dier niet alleen een boodschap heeft over zichzelf, maar ook over jou. Dieren kunnen hun eigenaar spiegelen op verschillende eigen wijzen. Ze kunnen ons helpen onszelf te ontwikkelen, zodat we ons meer bewust worden van ons zelf en ons eigen gedrag. Omdat een coaching traject een geheel eigen traject is, kunnen we samen kijken wat jij hierin nodig hebt.

Voor meer informatie over coaching, kun je het beste contact met mij opnemen, zodat we een passende route voor jou kunnen uitstippelen.

Jongeren coaching

Hoe zit jij in je vel en hoe kijk jij naar jezelf? Wil jij meer zelfvertrouwen of af van je faalangst? Misschien sta je momenteel op een dood spoor in je leven en weet je even niet meer welke richting je het beste op kunt gaan, maar vind je de stap naar een psycholoog nog te groot.

Wellicht is het voor jou prettig om hier ondersteuning bij te krijgen van een onafhankelijke professional, zodat je inzicht krijgt in jezelf, je problemen de baas kunt worden en weet welke kant je met je leven op wilt.

Live biedt jou de mogelijkheid inzicht in je gedrag te krijgen, zodat je in staat bent om anders om te gaan met jouw emoties, gevoelens, ervaringen en gedachten. Je leert je gedachten de baas te worden. Door het inzicht wat je in jezelf krijgt, ben jij weer in staat om de regie over je leven te nemen en kun jij door middel van zelfkennis je eigen therapeut in moeilijke tijden zijn.

Je kunt onder andere terecht bij onderstaande vraagstukken:

  • Zelfvertrouwen
  • Faalangst
  • Negatief zelfbeeld
  • Eetstoornissen
  • Examenstress

Als je behoefte hebt aan diepgang over een ander onderwerp, dan is dit uiteraard ook mogelijk.

Dieren Begrijpen

Dieren Begrijpen - Linda van Everdink

Linda van Everdink-Janssen
info AT dierenbegrijpen DOT nl
06-53 623 583