Dieren Begrijpen
Dieren Begrijpen
Dieren Begrijpen
Dieren Begrijpen
Dieren Begrijpen
Dieren Begrijpen
Dieren Begrijpen
Dieren Begrijpen

Het consult

Tijdens het telepathisch consult bespreek ik de vragen die jij hebt over je (huis)dier met het dier. Het consult vindt meestal op afstand plaats. Door middel van een foto kan ik contact maken met jouw dier. Hiervoor heb ik het volgende van je nodig:

  • De naam van het dier.
  • Het geslacht.
  • De geboortedatum.
  • Een goede foto van het hoofd (zonder flits), waarop het dier recht met de ogen in de camera kijkt.
  • De vragen die je hebt over je dier. 

Het consult

Tijdens het consult komen alle vragen die je hebt over je (huis)dier aan de orde. Hiernaast zal ik ook algemene dingen nagaan, zoals de voeding, verzorging, hoe het dier in zijn vel zit, wat er in hem om gaat en of het dier nog een boodschap heeft voor zijn baasje.

Vervolgconsult

Wanneer ik jouw dier al eens heb gesproken en je toch nog een paar vragen hebt of je wilt weten hoe het gaat na het eerste consult, kun je een vervolgconsult aanvragen.

Spoedconsult

Wanneer je een dringende vraag vraagt hebt, dan kun je een spoedconcult aanvragen. Ik zorg ervoor dat je binnen 1-2 dagen een reactie hebt op je vraag. Het kan hierbij gaan om bijvoorbeeld een onhoudbare situatie tussen dieren of een dier wat erg ziek is en je wilt weten hoe het zich voelt.

Na het contact met het dier

Nadat ik contact heb gehad met je dier, werk ik alles voor je uit zodat je een verslag hebt van wat je dier heeft verteld. We maken een belafspraak, zodat ik je de boodschappen van je dier kan doorgeven. Hierna ontvang je via de mail het verslag van het telepathisch consult met jouw dier, zodat je het op je gemak kunt nalezen en kan bewaren.

Tarief 2018

Consult € 30,-
Vervolgconsult € 20,-
Spoedconsult (binnen 1-2 dagen) € 40,-
Coaching/counselling, per sessie (evt. via Skype) € 30,-

Zodra ik je aanvraag binnen heb, ontvang je een factuur. Wanneer deze is voldaan plan ik een consult in en maken we daarna een belafspraak. Ik factureer vooraf, omdat ik mij dan na het zakelijke gedeelte alleen nog maar bezig hoef te houden met hetgeen wat ik het allerleukste vind aan mijn werk: het contact met de dieren en hun verzorgers!

Algemene voorwaarden

Voor alle consulten gelden de algemene voorwaarden, deze zijn hier te downloaden. Wanneer er een consult aangevraagd wordt, geef je hiermee automatisch een akkoord met de algemene voorwaarden.

Dieren Begrijpen

Dieren Begrijpen - Linda van Everdink

Linda van Everdink-Janssen
info AT dierenbegrijpen DOT nl
06-53 623 583