Dieren Begrijpen
Dieren Begrijpen
Dieren Begrijpen
Dieren Begrijpen
Dieren Begrijpen
Dieren Begrijpen
Dieren Begrijpen
Dieren Begrijpen

Ervaringen

Ervaringen met telepathie met dieren

Mijn Flatcoated Retriever Sammy is de liefste hond die je kunt treffen. Ontzettend lief voor ons gezin en overal is hij makkelijk in. Maar hij heeft een mindere kant: ongecastreerde reuen heeft hij regelmatig flinke ruzie mee.

Dit gedrag heb ik nooit van hem begrepen. Hij is goed opgevoed en hij krijgt veel uitdaging en beweging. Vaak ben ik het voor, maar toch vind ik het gedrag niet prettig.

Wat is nou de reden voor dit gedrag? Is het onzekerheid of is het iets anders?
Ook vraagt hij de laatste tijd veel aandacht, terwijl we echt veel met hem doen. Wat is de reden dat hij zoveel aandacht vraagt?

Linda heb ik leren kennen als iemand die een ontzettend groot hart voor dieren heeft. Ze heeft een bijzondere band met haar dieren en daarom wist ik dat zij de persoon was om mijn vragen aan te stellen.

Na een heel mooi en persoonlijk verslag werd mij meteen veel duidelijk. Sammy was niet onzeker, maar juist heel trots en hij wist niet zo goed hoe hij beter kon reageren. Het was een beetje oergedrag, het nam het van hem over.
Linda heeft hem uitgelegd hoe hij rustiger met situaties om kon gaan. Ook werd duidelijk dat hij veel aandacht vraagt, omdat hij vindt dat ik rustiger aan moet doen. Hij probeert mij duidelijk te maken dat ik even moet gaan zitten en rustig moet doen.
Ze heeft hem ook gevraagd of hij blij is met zijn leven en of hij al heeft begrepen dat we een puppy erbij krijgen. Het was zo fijn om te horen dat hij zo gelukkig is binnen ons gezin en dat hij blij is met een vriendinnetje op komst.

Het is inmiddels een paar maanden geleden en Sammy gaat rustiger om met de moeilijke conflictsituaties. Hij loopt eruit weg en concentreert zich op mij. Ik zie wel dat hij er moeite voor doet, maar het is zo fijn dat hij niet meer zo licht ontvlambaar is!

Dank je wel Linda, dat je Sammy daarin begeleid hebt en mij geholpen hebt om hem beter te begrijpen.


Via een inspirerend  verhaal in het boekje "AAI Magazine" naar de site gegaan van Dieren Begrijpen. Na gelezen te hebben wat een consult inhoudt, een afspraak gemaakt voor een consult voor mijn hondje.

Vanaf het eerste moment al zo'n goed gevoel hierbij en dat bleek te kloppen. Nadat Linda mijn hondje heeft gesproken, hebben we gebeld en heeft ze naar mij vertaald wat mijn hondje te vertellen had naar aanleiding van mijn vragen.

Het is zo bijzonder om mee te maken, omdat je op dat moment het gevoel hebt dat je met je hondje zelf zit te praten. Ik heb fantastische antwoorden op mijn vragen gekregen en begrijp haar nu nog beter. Deze ervaring had ik voor geen goud willen missen.

Linda bedankt dat je dit voor ons mogelijk hebt gemaakt. 


Onlangs heeft Linda een telepatisch consult gedaan bij onze hond. Het is een hond uit een buitenlands asiel en wij wilden graag wat meer weten over haar achtergrond en of ze gelukkig is bij ons. Verder had ik nog gevraagd of Linda de hond kon voorbereiden op onze vakantie, dan gaat de hond naar vrienden van ons.

Ik kon die avond op het bewuste tijdstip merken aan de hond dat ze met Linda aan het communiceren was, ze was ‘afwezig’. Linda nam de volgende dag uitgebreid de tijd voor een telefonisch verslag, gelukkig kon ze doorgeven dat de hond heel gelukkig was bij ons, en ze kon vertellen wat de hond graag eet en dat ze het heerlijk vindt om mee te gaan naar het bos.

Gelukkig is haar jeugd niet erg traumatiserend geweest, mooi om te horen. Ook is ze nu voorbereid op onze vakantie. Een paar dingen die Linda doorgaf herkenden we minder goed, misschien komt dat nog. De hond gaf aan dat ze lekker ondeugend is, dat klopt ook, en dat ze als eventueel hondenmaatje graag een reu naast zich wilde hebben, voor ons belangrijke informatie. Ze gaf aan dat er wel een poes in huis is (dat klopt), maar dat is toch anders dan een tweede hond.

Al met al was het een heel waardevol consult, en was het telefoongesprek met Linda erg prettig, ze nam ruim de tijd. Mijn interesse voor deze vorm van communiceren met dieren is zeker gewekt, en als Linda een cursus hierin gaat geven, zal ik me zeker aanmelden.


Ongelooflijk, dat was onze reactie na het eerste gesprek tussen Linda en onze hond Ike.

Ike is 10 jaar, hij heeft artrose in zijn pootje. Toen later een ontsteking werd geconstateerd werd het van kwaad tot erger. We moesten beslissen om het pootje amputeren. Ike was enorme doorzetter. Vanaf dag een ging het vooruit. Later bleek hij nog veel meer complicaties te hebben, waardoor wij niet meer wisten wat we konden doen. Misschien was onze belangrijkste vraag wel, wat wil Ike zelf? Linda van DierenBegrijpen was daarom een uitkomst.

Zo gezegd zo gedaan, Linda heeft met Ike gesproken waardoor wij wisten wat Ike wilde en dacht. Dit was niet alleen erg fijn om te weten, maar ook om door te gaan met ons doel, Ike snel beter maken. We hebben met Ike nog veel behandelingen toegepast, helaas bleek hij twee tumoren te hebben met uitzaaiingen naar bepaalde organen. We hebben met pijn en verdriet Ike moeten laten inslapen. Door de hulp van Linda wisten we dat Ike ons heel dankbaar was en een mooi leven heeft gehad en dat was voor ons erg prettig om te weten.

Jip onze andere hond, een lieve geadopteerde poedel uit Cyprus was heel onzeker en heel verdrietig op dat moment. Omdat het met Ike een goede ervaring met zich meebracht hebben wij besloten om voor Jip ook een consult aan te vragen. Hierbij zijn we ontzettend veel te weten gekomen over Jip, vooral zijn verleden en wat wij als baasjes kunnen doen.

Dieren begrijpen heeft voor ons veel kunnen betekenen. Ik kan iedereen dit enorm aanraden.

Wij willen Linda heel erg bedanken voor de moeite die ze voor onze lieve viervoeters heeft gedaan.


Fam van Zwam


Daar ik in het begin een beetje twijfelde heb ik toch een reading gevraagd voor mijn hondje Demi. We hadden Demi geadopteerd, en ik had wel een aantal vragen over haar verleden. Ik wist niet wat ik kon verwachten, en welke antwoorden ik zou krijgen.

Na mijn eerste mail, kreeg ik snel antwoord en ik had er direct een goed gevoel bij! Het was een heel aangenaam contact, zowel via mail als via telefoon.

De antwoorden die ik heb gekregen waren een bevestiging voor de vermoedens die ik al had en ik was aangenaam verrast hierdoor. Mijn twijfels over een reading waren meteen weg! Dit waren dingen die Linda niet kon weten en die zij toch wist te vertellen.

Door de reading, kan ik mijn lieve hondje nog beter begrijpen en weet ik waarom ze bepaalde dingen doet. Samen kan er nu nog beter gewerkt worden aan de kleine probleempjes. 

Ik ben heel tevreden over mijn ervaring met Linda, en raad het iedereen aan! Echt top! 


Onze vakantie zat er aan te komen. We zouden naar een camping gaan, 1100km verderop, met zwembaden en stranden waar honden niet welkom zijn. De hond meenemen zou dus niet ideaal zijn voor haar. Dus dat werd een logeer adresje zoeken. Ze mocht naar oma! 

Ons herplaats hondje heeft heel erg uit haar schulp moeten kruipen en voelt zich nu na 1.5 jaar eindelijk echt thuis bij ons. Het idee dat wij haar “weer “ zouden achter laten voelde alles behalve goed.

Toen kwam Linda op ons pad. We hebben haar uitgelegd waar we mee zaten. Daarna volgde een telepathisch consult tussen Linda en onze hond. Linda legde het begrip vakantie aan haar uit en ook het begrip tijd. Ons hondje begreep nu dat logeren beter voor haar was.

Ook spraken we met Linda af, dat als het niet goed zou gaan, we haar mochten appen en dan zou Linda nog een keer contact maken met onze hond om haar gerust te stellen.

Wat er daarna gebeurde was boven verwachting!  Ze leek wel een andere hond, echt een “happy dog” zonder stress en onrust. Nog tijdens het wegbrengen kwam ze met speeltjes aan lopen. Dit doet ze alleen als ze helemaal in haar element is en eigenlijk alleen thuis. Zelfs met het uitzwaaien keek ze rustig en liep zo weer naar binnen met oma mee. Echt heel bijzonder! Ze heeft een hele leuke logeerpartij gehad en als ik de verhalen hoorde van oma heeft ze er echt van kunnen genieten.

Wij zijn Linda heel dankbaar dat ze dit voor ons heeft kunnen doen!


Toen ik hoorde dat Linda met dieren kon communiceren, raakte ik daar erg door gefascineerd. Ik wilde er alles van weten.....

De vragen die door mij heengingen waren:

Waarom willen wij niet weten wat onze dieren ons te vertellen hebben?

Waarom vinden wij het niet belangrijk om te weten wat ze bezig houdt?

Waarom luisteren wij niet naar onze dieren? 

Toen besloot ik Linda in te schakelen voor mijn hond. Ik wilde weten wat hem allemaal bezighield en wat hij voelde. Fijn is het, dat Linda echt gerichte vragen kan stellen, waar je dan als eigenaar iets mee kunt. We willen toch allemaal het beste voor onze dieren, dus waarom dan niet “gewoon” vragen wat voor het dier het beste is.

Ik wens alle dierenbezitters toe, dat ze door middel van een gesprek echt komen tot wat het beste is voor het dier en wat het graag wil. Zo kunnen mens en dier nog meer van elkaar genieten.


 

Dieren Begrijpen

Dieren Begrijpen - Linda van Everdink

Linda van Everdink-Janssen
info AT dierenbegrijpen DOT nl
06-53 623 583