Dieren Begrijpen
Dieren Begrijpen
Dieren Begrijpen
Dieren Begrijpen
Dieren Begrijpen
Dieren Begrijpen
Dieren Begrijpen
Dieren Begrijpen

Wie is Linda?

Ik ben Linda van Everdink-Janssen. Ik woon met mijn man en 3 kleine kinderen in een klein dorpje in het land van Maas en Waal. Al sinds mijn jeugd heb ik een passie voor dieren. Mijn droom kwam uit toen wij een boerderij konden kopen met (wei)land, waar ik ook een plekje heb voor al mijn dieren. Mijn honden uit Griekenland en RoemeniĆ« die via Stichting AAI hun weg naar ons hebben gevonden, de kippen van Red een Legkip en de paarden. Een gezellige beestenboel is het hier!

Hoe het begon:

Een aantal jaar geleden heb ik een telepathisch consult aangevraagd voor mijn paard. Ik raakte gefascineerd door wat de tolk mij allemaal kon vertellen over mijn paard.
Hoe wist ze dit allemaal? Dit wilde ik ook leren! Ik heb cursussen gevolgd bij Cecilia van der Drift en Edith Snijder, die mij de basis hebben bijgebracht van waaruit ik mij als dierentolk verder kon ontwikkelen door o.a. veel te lezen over dit onderwerp in combinatie met praktijkervaring. Ik ontdekte dat er onder de (huis)diereneigenaren echt behoefte is om te weten wat er in het hoofd van hun dier omgaat.

Omdat ik ook opgeleid ben tot coach/counsellor op de Academie voor Counselling en Coaching kan ik het plaatje compleet maken. Vaak spiegelt een dier zijn eigenaar en kan ik het baasje verder helpen in de ontwikkeling of problematiek op persoonlijk vlak.

Ik doe mijn werk met erg veel plezier. Elk consult is weer prachtig door het mooie contact wat je hebt met een dier. Ik ervaar het als zeer waardevol om de stem van het dier te kunnen zijn en zo de band tussen de eigenaar en zijn dier door wederzijds begrip verder te kunnen laten versterken.

Dieren Begrijpen

Dieren Begrijpen - Linda van Everdink

Linda van Everdink-Janssen
info AT dierenbegrijpen DOT nl
06-53 623 583